Todavida - From here to Eternity - Kledingmerk

Ondernemen met een boomer en een zoomer

Aflevering 3: Joost Klein en BOL

Aflevering 3: Joost Klein en BOL

Een aantal weken geleden kwam de wereld tussen de generaties op een bijzondere manier samen. Is het gek dat de vergelijking gelijk in mijn gedachte sprong?


Joost Klein staat bekend als een artiest die niet in hokjes is te plaatsen. Maar om dit hokje kan ik echt niet heen. Het toeval wil dat ik net bezig was om de samenwerking te starten met het boomer-platform  BOL. Joost Klein is in andere Europese landen al heel lang heel groot, maar Nederland heeft hem nu pas leren kennen. De boomers dan, want de zoomers kennen de teksten van Droom Groot en Friesenjung van voor naar achter, zelfs in het Duits.

Toen het nummer Europapa uitkwam had ik de volgende dialoog met mijn zoomer:

Zoomer: Mam, heb jij het liedje voor het songfestival al gehoord? Dat vind jij vast niks...

Boomer: Hoezo vind ik dat niks? Laat eens horen dan? ♪♫ Nou dat vind ik anders hartstikke leuk! Die gaat vast winnen.

Zoomer: Wat weet jij daar nou van....

Nog geen twee weken later zingt heel Nederland Europapa en stijgt Joost Klein met zijn liedje bij de bookmakers van het songfestival. Heel Europa heeft erover en Nederland omarmt deze frisse onbevangen inzending waar we ongetwijfeld hoge ogen mee gaan gooien, zelfs de boomers.

BOL, door onze generatie hardnekkig nog BOL.com genoemd is al jaren een stabiele factor in de Nederlandse online wereld. Betrouwbaar, herkenbaar en compleet. Innovatief ook dat, net als Europapa.  Alhoewel ik tijdens het laden van mijn artikelen op dit platform al menig frustratiemoment heb gehad en geen touw kan vastknopen aan wat de tekst van dit liedje nu eigenlijk kenbaar wil maken.

Boomer: Die hype van Joost Klein daar moeten we wat mee doen.... Ik zie het type Joost Klein niet snel een Todavida trui dragen, (of dan dus juist weer wel...) maar een tik-tok waarin jij zingt: TODA VIDA DA DA DA DA DA, dan gaan we vast viraal

Zoomer: je bent niet goed.....daar weet jij echt niks van.....


www.todavida.nl/shop

www.todavida.nl/blog


Ondernemen met een boomer en een zoomer
Aflevering 2: De start - perspectief van een zoomer
Todavida betaalbare kleding van comfortabele topkwaliteit - nederlands ontwerp - snelle levering - geen verzendkosten