Todavida - From here to Eternity - Kledingmerk

Ondernemen met een boomer en een zoomer

Aflevering 2: De start - perspectief van een zoomer

Aflevering 2: De start - perspectief van een zoomer

Geef je mijn moeder een vinger dan pakt ze je hele hand. Van een idee aan de keukentafel, zaten we voordat ik het wist bij de KVK om een bedrijf op te richten. Natuurlijk heb ik overal mee ingestemd. Ze vraagt me steeds, wil je dit, wil je dat?

Ik had nooit gedacht dat wij een kledingmerk zouden starten. Het is wel leuk, alleen weet ik niet goed wat mijn rol moet zijn. Mijn moeder heeft zoveel kennis en ervaring om een bedrijf te runnen, al die administratie en geregel dat is niks voor mij. Ik wil wel meedenken over de collectie. Ik weet heel goed wat ik wel in de collectie wil en wat niet.

Ik raak enthousiast als mijn moeder zegt dat we succesvol kunnen worden, dat is iets wat ik wel graag wil, maar af en toe word ik gewoon gek dat ik continue ‘aan’ moet staan. Het gaat maar door, de hele dag. Ik moet ook gewoon nog naar school,voetbal en mijn vrienden. Ik ben nog niet wakker of ze wil al met me overleggen, dat werkt gewoon averechts.

Mijn moeder luistert wel naar me als ik het heb over social media, daar weet ze gewoon minder van. Onze ideeen liggen soms wel ver uit elkaar.  Laatst vroeg ze nog of we een brochure moesten maken....old school...

Ook al staan we soms lijnrecht tegenover elkaar we hebben wel iets heel vets neergezet. Een coole collectie, vette website. We zijn nog maar net begonnen, maar het is allemaal heel professioneel. Ik kan een hoop leren van mijn moeder, maar zij ook van mij!

www.todavida.nl/shop


Ondernemen met een boomer en een zoomer
Aflevering 1: De start - perspectief van een boomer
Todavida betaalbare kleding van comfortabele topkwaliteit - nederlands ontwerp - snelle levering - geen verzendkosten