Todavida - From here to Eternity - Kledingmerk

Ondernemen met een boomer en een zoomer

Aflevering 1: De start - perspectief van een boomer

Aflevering 1: De start - perspectief van een boomer

Samen een onderneming starten met mijn zoomer zoon in de modebranche blijkt geen makkelijke taak. De weg naar een succesvolle business is er een vol lessen van liefde, geduld, eye-openers en uiteindelijk een van succes. Succesvol zijn we al, gewoon omdat we het hebben gedaan!

Motto? Niets is onbereikbaar... From here to Eternity....

Want waar de verschillen tussen onze generaties al meerdere momenten bijna de doodsteek betekenden voor ons net opgerichte modemerk, is uiteindelijk de synergie tussen deze boomer en haar zoomer onze grootste kracht.

Ik ben opgegroeid met een flinke dosis werkethos, harde arbeid en doorzettingsvermogen dus nadat het idee was geboren om samen een modemerk te starten, bedolf ik mij in ondernemersplannen, een opleiding social media, diverse marktonderzoeken, aanknopen van contacten met leveranciers, bij elkaar rapen van een startkapitaal terwijl mijn kind bezig was met het perfectioneren van diverse uitslaaptechnieken.

Heel af en toe is er bij hem een vlaag van besef dat het opstarten van een succesvolle business gepaard gaat met toewijding en hard werken en dat je iets tijd en aandacht moet geven om het te laten groeien. Op de momenten dat dit besef er is, zie ik een verbazingwekkende transformatie naar een gemotiveerd, creatief persoon met veel commercieel inzicht.

Samen hebben we een unieke combinatie van ervaring, kennis, innovatie en frisse perspectieven, daar ligt onze kracht. Deze samenwerking schuurt regelmatig door het verschil in communicatiestijl en bedrijfsvoering maar glanst als we het goede kunnen behouden en het nieuwe kunnen omarmen.

Ik ben trots op mijn zoon dat hij net zoveel geduld opbrengt met mij als ik met hem. Al vind ik nog steeds dat hij vaker met het bedrijf Todavida.nl bezig moet zijn dan met zijn hoofdkussen.....

Volgende aflevering 2: De start – perspectief van een zoomer

www.todavida.nl/shop

Todavida Manifest
You can have it all!
Todavida betaalbare kleding van comfortabele topkwaliteit - nederlands ontwerp - snelle levering - geen verzendkosten